Aquest cap de setmana se celebra el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja : Servei de Premsa

Aquest cap de setmana se celebra el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja

13/10/2021

Per primera vegada l’esdeveniment se celebrarà en una instal·lació esportiva, el Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron, la qual esdevindrà seu estable de la competició

El torneig es consolida com una de les principals cites del circuit internacional i aplegarà prop de 200 esportistes de màxima categoria

Avui s’ha presentat el 13è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja, que tindrà lloc el proper cap de setmana, del 15 al 17 d’octubre, al Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron.

Aquest any, per primera vegada en la seva història, la seu del trofeu es trasllada de les platges de Barcelona al recinte esportiu de la Vall d’Hebron, que ha estat la primera instal·lació esportiva de l’Estat a dotar-se de set pistes reglamentàries de tennis platja i vòlei platja i que, per primer cop, acollirà una de les proves de gran categoria del calendari ITF Beach Tennis World Tour.

El Trofeu Ciutat de Barcelona de Tennis Platja es consolida d’aquesta manera com una de les cites ineludibles del circuit mundial, dotada amb 10.000 dòlars de premis en metàl·lic i amb la participació de prop de 200 tennistes de màxima categoria. En aquesta edició, destaca la participació de les germanes Michaela i Noemi Romani, quart-finalistes del Campionat del Món celebrat a Itàlia al setembre, i de la jugadora local Eva Fernández Palos, actual top 20 del món i recentment proclamada Campiona d’Europa en categoria mixta de tennis platja.

David Escudé destaca que “Barcelona sempre s’ha distingit per ser una ciutat que creu i aposta decididament per potenciar tots els esports i bona prova d’això és el fet que, enguany, aquest torneig de tennis platja esdevindrà una de les principals cites internacionals i se celebrarà en unes instal·lacions específicament pensades per a la seva pràctica”.

 

Tres dies de competició

Al llarg del cap de setmana es podrà accedir gratuïtament al recinte: divendres es disputaran les prèvies masculina i femenina i les primeres rondes del quadre principal; dissabte el gruix de la competició, tant en dobles masculins i femenins com en categoria ITF Júnior Sub18 masculí i femení i en categoria mixta; i diumenge arribaran les semifinals i finals de totes les categories, que també es podran seguir en streaming.

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja , organitzat pel Club Beach Tennis Barcelona, forma part d’un projecte esportiu de l’Ajuntament de Barcelona, el qual potencia i dona suport a un conjunt de competicions internacionals que sota la denominació Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona vol donar suport  i consolidar un calendari  esportiu de competicions internacionals d’esports amb menys projecció mediàtica.

Més informació al beachtennisbarcelona.com del torneig.Compartiu aquest contingut