David Escudé presenta l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, que se celebra diumenge 17 d’octubre : Servei de Premsa

David Escudé presenta l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, que se celebra diumenge 17 d’octubre

13/10/2021

Dijous 14 d’octubre, a les 12.30 hores (Sala Lluís Comanys, Ajuntament de Barcelona) el regidor d’Esports, David Escudé, presenta l’eDreams Mitja Marató de Barcelona 2021, que se celebra diumenge 17 d’octubre a partir de les 8.30 hores del matí. A la roda de premsa hi participarà també Cristian Llorens, Director General de RPM Sports, i Javier Bellido, director general d’eDreams Espanya.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

 

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:
– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 689 138 223.
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa
– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 689 138 223. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut