Jaume Collboni, Núria Marín i Josep Sánchez Llibre signen un conveni per a la realització del projecte “250 Aniversari i Think Tank Foment” : Servei de Premsa

Jaume Collboni, Núria Marín i Josep Sánchez Llibre signen un conveni per a la realització del projecte “250 Aniversari i Think Tank Foment”

13/10/2021

Dijous 14 d’octubre, a les 12:30 hores al Paranimf de l’Escola Industrial de Barcelona (carrer Comte d’Urgell, 187 – accés pel lateral dret), el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín; i el president de Foment del Treball Nacional, Josep Sánchez Llibre, signaran el conveni de col·laboració per a la realització del projecte “250 Aniversari i Think Tank Foment”, en el context de reactivació econòmica i empresarial de la província de Barcelona.

Un cop finalitzi l’acte de signatura, que serà obert als mitjans de comunicació, Jaume Collboni, Núria Marín i Josep Sánchez Llibre faran declaracions als mitjans de comunicació assistents. Posteriorment, se celebrarà una reunió entre les tres institucions per abordar els projectes futurs en comú. Els mitjans gràfics podran prendre imatges prèvies d’aquesta reunió.

Els professionals dels mitjans de comunicació interessats a cobrir l’acte de signatura hauran d’acreditar-se abans de dijous 14 a les 9:00 hores, al correu electrònic redaccio@diba.cat indicant nom, cognoms, número de DNI, mitjà de comunicació, càrrec que desenvolupen, correu electrònic, telèfon de contacte i requeriments tècnics que necessiten.

 Compartiu aquest contingut