Montserrat Ballarín assisteix a la inauguració del Gastronomic Forum Barcelona : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín assisteix a la inauguració del Gastronomic Forum Barcelona

15/10/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 18 d’octubre, a les 12.00 hores, la regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín, participarà a la inauguració del Gastronomic Forum Barcelona, que tindrà lloc entre els dies 18 i 20 d’octubre al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. A l’acte també participaran la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà; el director del Forum, Josep Alcaraz; i els co-organitzadors, Pep Palau i Jaume vond Arend, entre d’altres.

Prèviament, a les 11:45 hores a l’Auditori del palau 8, el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament local i Política Alimentària, Álvaro Porro, participarà en el showcooking del Menú de les Estacions, conjuntament amb la periodista Carmen Gasull; i els xefs del restaurant Disfrutar amb els que tindrà una conversa sobre el projecte Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

A les 14:45 hores, el comissionat lliurarà un reconeixement al gerent de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Màxim López, per la iniciativa dels Comerços Verds. L’acte tindrà lloc al mateix Auditori.

Finalment, a les 15:30 hores, la regidora Ballarín assistirà als Premis Cuiner 2021 i als Premis InnoFòrum 2021, també a l’Auditori del palau 8.

El Gastronomic Forum Barcelona compta amb nivells d’ocupació prepandèmia, amb un total de 6.000m2 d’exposició comercial i prop de 4.000m2 destinats a més de 70 activitats, un congrés gastronòmic i a l’àrea d’Innovació ForumLab, realitzada en col•laboració amb la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 de Barcelona.





Paraules clau

Gastronomic Forum Barcelona/