Janet Sanz i David Escudé visiten el nou eix verd d’Almogàvers i Zamora, a Sant Martí : Servei de Premsa

Janet Sanz i David Escudé visiten el nou eix verd d’Almogàvers i Zamora, a Sant Martí

19/10/2021

Dimecres 20 d’octubre, a les 12.30 hores (cruïlla entre els carrers d’Almogàvers i de Zamora), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor de Sant Martí, David Escudé, visitaran el nou eix verd que s’ha creat als carrers d’Almogàvers i Zamora, que s’han reurbanitzat sota els criteris dels eixos verds que projecta la ciutat a la trama Cerdà en el marc del pla Superilla Barcelona.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:
– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 618 686 173.
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa
– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 618 686 173. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut