Presentació de la nova xarxa d’Espais familiars de criança municipal (EFCM) : Servei de Premsa

Presentació de la nova xarxa d’Espais familiars de criança municipal (EFCM)

19/10/2021

Dimecres 20 d’octubre, a les 9.00 hores (EFCM Els Tres Tombs, c/ Manso, 28 bis – entrada per l’interior d’illa) la comissionada d’Educació, Maria Truñó, atén els mitjans de comunicació per explicar la nova xarxa d’Espais familiars de criança municipals (EFCM), i les novetats d’aquest servei, coincidint amb l’inici del curs 2021-2022.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

Els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 689 138 223. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut