El Barcelona International Community Day es referma com l’espai de trobada i networking de la comunitat estrangera a la ciutat : Servei de Premsa

El Barcelona International Community Day es referma com l’espai de trobada i networking de la comunitat estrangera a la ciutat

23/10/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La setena edició de la fira se celebra de manera presencial amb èxit d’assistents. Prop de 3.500 persones s’han inscrit, fins a les 12 hores, a la jornada del Museu Marítim que compta enguany amb 50 activitats programades i 70 expositors. 

El tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni ha visitat la jornada, que ha comptat també amb presència de Cònsols i representants d’institucions internacionals de 20 països diferents.

La 7ena edició de la Barcelona Community Day. Back to (net)work!, que enguany ha pogut tornar a la presencialitat, es consolida com a espai de benvinguda i networking de la comunitat estrangera a la ciutat. Amb més 3.500 persones inscrites, fins a les 12 hores, que podran gaudir de 50 activitats pensades per orientar les persones nouvingudes i als membres de la  comunitat internacional que viuen i treballen a la ciutat. També troben una àmplia oferta serveis especialitzats, productes i iniciatives de la mà de més de 70 empreses, escoles internacionals, entitats i associacions.

 

 

El tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni ha visitat la jornada on també s’ha trobat amb una delegació Cònsols i representants de Cambres de Comerç Internacionals de 20 països.

El Barcelona International Community Day és l’esdeveniment central del pla d’atracció, acollida, fidelització i dinamització del talent internacional que du a terme l’àrea de Promoció de ciutat de l’Ajuntament de Barcelona. Un any més, la jornada es consolida com l’espai de referència per a la trobada professional, social i cultural de la comunitat estrangera de Barcelona.

Les propostes d’enguany se centren en àmbits com ara la informació i els serveis d’utilitat per a la instal·lació a Barcelona dels nouvinguts; diferents eines per desenvolupar la carrera professional o per invertir i fer negocis; networking, amb tallers pràctics per ampliar la xarxa professional i establir nous contactes entre expats i locals, sense deixar de banda la descoberta l’oferta cultural i de lleure de la ciutat.

Barcelona compta amb una nodrida i diversa comunitat internacional establerta a la ciutat. El 29% de les persones que hi resideixen, concretament 480.721, són nascudes a l’estranger. A la ciutat  hi conviuen persones de 179 països diferents i els col·lectius majoritaris són de nacionalitat italiana, paquistanesa i xinesa. Un 41,8 % dels expats que viuen a Barcelona tenen estudis universitaris o un cicle formatiu de grau superior.





Paraules clau

Barcelona Community Day. Back to (net)work!/