Jaume Collboni assisteix a la inauguració de la Future of Tourism World Summit : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a la inauguració de la Future of Tourism World Summit

25/10/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 26 d’octubre, a les 9.30 hores a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, c/ Consolat del Mar, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, participarà a la inauguració de la Future of Tourism World Summit. A les 9.15 h es farà la foto institucional.

La Future of Tourism World Summit se celebra dels dies 26 i 27 d’octubre, a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, en format presencial i en línia i aplegarà ministres de turisme i secretaris d’Estat d’una vintena de països, empresaris, alcaldes, representants d’organismes internacionals i més de 150 ponents internacionals.

L’objectiu de la Future of Tourism World Summit és proposar solucions als desafiaments que planteja el turisme a nivell mundial després de la covid-19, desenvolupar sistemes de col•laboració perquè la crisi es converteixi en una oportunitat de progrés compartida i contribuir a la reactivació econòmica global del sector, responsable de gairebé l’11% del PIB global, però que s’ha vist durament afectat per les restriccions de la pandèmia.

La cimera l’organitzen la Fundació Advanced Leadership, la Fundació INCYDE de les Cambres de Comerç Espanyoles i l’Organizació Mundial del Turisme de las Naciones Unidas (OMT) amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB).

El congrés es clourà amb un manifest, el Barcelona Call to Action for the Future of Tourism, que vol ser un referent per a avançar cap a un nou model de turisme més innovador, ètic i sostenible.





Paraules clau

turisme/