Laura Pérez participa en la presentació de la Xarxa de Governs Locals i Regionals per les Polítiques del Temps : Servei de Premsa

Laura Pérez participa en la presentació de la Xarxa de Governs Locals i Regionals per les Polítiques del Temps

25/10/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 26 d’octubre, a les 10.45 hores, al Recinte Modernista de Sant Pau (carrer Sant Antoni Maria Claret, 167), la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; participa en la presentació de la Xarxa de GPverns Locals i Regionals per les Polítiques del Temps.

En aquesta trobada de Polítiques de Temps Urbanes també hi participaran la responsable de Tempo Territorial, Katja Krüger; la co-coordinadora de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society (BTUI), Marta Junqué; i els càrrecs electes dels Ajuntaments d’EstrasburgRennesBolzanoBèrgamMilà i Montevideo, i l’Àrea Metropolitana de Milà.

Els ens locals han liderat històricament la implementació de polítiques de temps, impactant de manera directa el benestar de la seva ciutadania. Durant aquest any, el treball en xarxa de diverses institucions locals i regionals ha permès construir la nova “Local and Regional Governments Time Network”, una xarxa d’ens locals i regionals compromesos amb les polítiques de temps que es presenta en aquest acte.

Els mitjans que vulguin seguir l’acte presencialment s’hauran de registrar prèviament a través del següent correu electrònic: communication@timeuse.barcelona En el cas que el vulguin seguir virtualment, és necessari registrar-se en aquest enllaç.





Paraules clau

Usos del Temps/