Joan Ramon Riera assisteix a la inauguració de FiraGran 2021, el Saló de la Gent Gran de Catalunya : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera assisteix a la inauguració de FiraGran 2021, el Saló de la Gent Gran de Catalunya

26/10/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 27 d’octubre, a les 11.00 hores, a la Sala Gran de les Drassanes de Barcelona (Av. de les Drassanes s/n), el regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, assisteix a la inauguració del 22è Saló de la Gent Gran de Catalunya, una fira per promoure l’envelliment actiu de les persones grans.

A l’acte també hi assistiran el tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle; la Diputada presidenta de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret Sabidó; la directora general d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Cesca Domènech; i el president de la Fundació FiraGran, Juli Simón.
Les autoritats faran un recorregut per FiraGran per conèixer les activitats i l’oferta de la zona dels expositors, en el qual organitzacions, institucions, entitats i empreses presenten programes, serveis, iniciatives i productes per millorar la qualitat de vida de les persones grans.

L’Ajuntament de Barcelona hi participa amb dos estands, un on presentarà l’Estratègia municipal contra la soledat i els projectes per al col•lectiu de persones grans, i l’altre de Guàrdia Urbana i Bombers on es faran ponències sobre consells de prevenció i autoprotecció per a la persones grans.





Paraules clau

gent gran/