Laura Pérez presenta dues guies per millorar la inserció laboral de les persones trans : Servei de Premsa

Laura Pérez presenta dues guies per millorar la inserció laboral de les persones trans

29/10/2021

Dimarts 2 de novembre, a les 12.00 hores, al Centre LGTBI (carrer de Comte Borrell, 22), la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, presenta les dues guies que s’han elaborat des del Grup de Treball Ocupació i Col·lectiu Trans de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya per millorar la inserció laboral de les persones trans.

A la presentació també hi participaran la comissionada de Promoció d’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat Laboral de l’Ajuntament de Barcelona, Raquel Gil; el regidor de Polítiques LGTBI, Joventut, Planificació, Qualitat i Avaluació de polítiques públiques, Innovació i Projectes Europeus, Modernització i administració electrònica de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Marc Aguilà; la Cap del Servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana de l’Ajuntament de Mataró, Montse Balaguer; i el regidor de Convivència i Equitat de l’ Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Jaume Aliaga. També hi seran presents diferents representants dels Ajuntaments de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya.

Es presenta la ‘Guia per millorar l’ocupabilitat de les persones trans’ adreçada als equips tècnics d’ocupació, i la ‘Guia per elaborar protocols de transició de gènere al lloc de treball’ destinada empreses i administracions.

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del següent enllaç (https://www.youtube.com/watch?v=QuBjgmTlzTU).

Els i les periodistes que vulguin fer arribar preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 678 446 323. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut