Michael Donaldson participa a la Diada de les TIC : Servei de Premsa

Michael Donaldson participa a la Diada de les TIC

03/11/2021Temps estimat de lectura: 1 minutDijous 4 de novembre, a les 13.30 hores (CosmoCaixa, Isaach Newton, 26), el comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern, Michael Donaldson, participa en l’acte de cloenda de la Diada de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) de Catalunya. També hi participaran Dani Pujol, president de GRAUSTIC i vicepresident de l’Associació de Professionals TIC de Catalunya (APTICC); Jordi Bosch García, president de la Comissió d’Innovació de Foment del treball i Josep Maria Garrell, rector de la Universitat Ramon Llull. En una de les taules de debat, la Taula 4, (10:15h) sobre Economia Circular i Energies Renovables hi participarà també Miquel Rodríguez, comissionat de l’Ajuntament de Barcelona per l’Agenda 2030.


Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Diada de les TIC/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina