Janet Sanz participa en la inauguració de la Jornada dels Economistes 2021 : Servei de Premsa

Janet Sanz participa en la inauguració de la Jornada dels Economistes 2021

04/11/2021Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 5 de novembre, a les 09.30 hores (Seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Plaça Gal·la Placídia, 32), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, participarà en la inauguració de la Jornada dels Economistes 2021, organitzada pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i que enguany porta per lema ‘L’economia i la societat post COVID-19’.

També hi prendran part Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya; Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona; Valentí Pich, president del Consejo General de Economistas i Oriol Amat, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Tots els detalls de la jornada, aquí: https://jornadaeconomistes.cat/programa-barcelona/

La jornada es pot per streaming: https://www.streamingbarcelona.com/plataforma/economistes-barcelona/Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Economistes/ Jornada dels Economistes 2021/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina