Presentació de la iniciativa Barcelona Deep Tech Node d’impuls a les start-ups científicotecnològiques : Servei de Premsa

Presentació de la iniciativa Barcelona Deep Tech Node d’impuls a les start-ups científicotecnològiques

05/11/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 5 de novembre, a les 11:00 hores (Auditori del Cibernàrium, edifici MediaTIC, carrer Roc Boronat 117, primera planta), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, presenta la Barcelona Deep Tech Node, una iniciativa d’impuls a start-ups cientificotecnològiques. Hi participen també el Rector Magnífic de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia Olmos; el Rector Magnífic de la Universitat Autònoma de Barcelona, Francisco Javier Lafuente Sanch; el Rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Daniel Crespo Artiaga; el Rector Magnífic de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Amat Salas; el Rector Magnífic de la Universitat Oberta de Catalunya, Josep A. Planell Estany, i la Vicerrectora d’Emprenedoria, Innovació i Transferència de la Universitat de Barcelona, Mercè Segarra Rubí.

La acte estarà conduït per Itziar Blasco, de Barcelona Activa, i comptarà amb les intervencions de la CEO i cofundadora de Nextmol, Mònica de Mier, i del CCO i cofundador de Pange Aerospace, Xavier Llairó.

Barcelona Deep Tech Node és una nova iniciativa de ciutat desenvolupada per l’Ajuntament de Barcelona amb Barcelona Activa i les principals universitats amb l’objectiu d’accelerar l’accés al mercat de les denominades start-ups deep tech, aquelles sorgides d’un descobriment científic o d’una innovació tecnològica disruptiva, i que requereixen més temps i inversions més elevades per poder comercialitzar els seus productes.

L’acte es podrà seguir en directe al lloc web del Servei de Premsa: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

 





Paraules clau

start-ups científicotecnològiques/