La Plaça Catalunya serà l’escenari de l’Encesa dels Llums de Nadal de Barcelona el 24 de novembre : Servei de Premsa

La Plaça Catalunya serà l’escenari de l’Encesa dels Llums de Nadal de Barcelona el 24 de novembre

17/11/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Plaça Catalunya serà l’escenari de l’Encesa dels Llums de Nadal de Barcelona el 24 de novembre

A les 18.00h l’espectacle Ombrana donarà pas a l’encesa a Plaça Catalunya. La companyia Ponten Pie vol retre un homenatge a la ciutat, als seus llums i als ciutadans i ciutadanes amb un muntatge de circ i música que aplegarà més d’una vintena d’artistes.

Barcelona estrena un nou model d’il·luminació amb el que es reivindica com a ciutat del disseny. L’Estudi Antoni Arola signa la nova il·luminació de Plaça Catalunya, de la Gran Via i el carrer Aragó.

La Ronda Sant Pere tindrà llums de Nadal per primera vegada, i se suma a les vies il·luminades en els darrers anys per l’Ajuntament com Via Laietana, plaça Urquinaona, Balmes, la Plaça Catalunya, Aragó, Gran Via i l’Avinguda Paral·lel.

El 2021 l’Ajuntament incrementa en un 32,46% la inversió municipal en il·luminació nadalenca i passa d’1.622.000 euros el 2020 a 2.148.500 euros el 2021.

Es manté la subvenció el 75% del cost dels llums en els eixos comercials com a mesura excepcional de suport als comerciants.

Els llums s’exhibiran als carrers entre el 24 de novembre i el 6 de gener, la Nit de Cap d’Any i la Nit de Reis es mantindran encesos fins a les dues de la matinada.

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

Descarregar material (ZIP)





Paraules clau

llums/ llums de Nadal/ nadal/ Nadal 2021/