Barcelona destina 5,5 milions d’euros a un nou laboratori d’indústries creatives de Palo Alto : Servei de Premsa

Barcelona destina 5,5 milions d’euros a un nou laboratori d’indústries creatives de Palo Alto

18/11/2021Temps estimat de lectura: 2 minuts

Un nou espai a la ciutat per fomentar el creixement de les empreses del sector, especialment aquelles vinculades a l’audiovisual i les noves tecnologies de llum i so

S’habilita una nau de 2.000 m2 que incorporarà mòduls flexibles per acollir empreses i també espais per poder oferir al sector creatiu les solucions tecnològiques més punteres

Es potencia el sector creatiu, que té el seu epicentre en el Disseny Hub Barcelona i, que posiciona la ciutat com a co-capital cultura. A la vegada, el nou centre farà créixer la comunitat emprenedora del 22@

L’Ajuntament de Barcelona destina 5,5 milions d’euros, a un nou pol d’indústries creatives a Palo Alto dedicat a la creació i experimentació audiovisual. El projecte contempla la conceptualització i disseny d’espais especialitzats per fomentar el creixement d’empreses del sector , especialment les vinculades a l’audiovisual i les noves tecnologies de la llum i el so, a través de la rehabilitació d’una nau de 2.000 m2 i la creació de mòduls flexibles que podran acollir empreses i talent creatiu.

L’espai, que consolidarà l’atracció creativa i innovadora de la comunitat emprenedora del 22@, actuarà com a centre de creació i experimentació de l’audiovisual per la qual cosa comptarà també amb espais per a la demostració i testeig de tecnologies vinculades a aquesta indústria. Palo Alto és un símbol de l’evolució i transformació de les indústries creatives a Barcelona, i juntament amb el Disseny Hub Barcelona, l’epicentre de la creativitat que marcarà el futur de la ciutat, es posiciona la ciutat com a co-capital cultural.

[…]

 

 

Enllaços relacionats

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

Renders

VídeoCompartiu aquest contingut

Paraules clau
palo alto/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina