Tres detinguts en un local de Sant-Martí : Servei de Premsa

Tres detinguts en un local de Sant-Martí

19/11/2021

Agents de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra i inspectors de Treball han realitzat un operatiu conjunt en un bar que funcionava com a after

Agents de la Unitat Territorial de Sant Martí i de la Unitat de Reforç de les Emergències i la Proximitat de la Guàrdia Urbana de Barcelona, juntament amb agents del Cos dels Mossos d’Esquadra, acompanyats per inspectors de treball han portat a terme aquest matí una inspecció conjunta en un local del carrer Enamorats que funcionava com a after generant molèsties i problemes de convivència a la zona.

 

 

Fruit de la intervenció s’han detingut tres persones (dues per un presumpte delicte de salut pública i per requeriment judicial). Els agents han realitzat 18 denúncies per tinença de substàncies estupefaents; per realitzar una activitat que no s’ajusta a la seva llicència; per no disposar de limitador de so; mal funcionament de les instal·lacions de protecció contra incendis; excedir l’aforament permès; per permetre fumar a l’espai públic en contra dels els termes establerts per les autoritats competents per fer front a la crisis sanitària; i per mal estat de conservació del local amb incomoditat greu als usuaris. Els inspectors de treball també han localitzat quatre treballadors sense contracte.

Aquest dispositiu conjunt és fruit de la coordinació entre la Guàrdia Urbana i el Departament d’Inspecció de Treball i Seguretat Social juntament amb els Mossos d’Esquadra per posar fi a les molèsties reiterades que provocava el local als veïns i veïnes de la zona realitzant una activitat que no estava permesa segons la llicència de la que disposava.Compartiu aquest contingut