L’Ajuntament de Barcelona activa el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per mal estat de la mar en fase d’alerta : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona activa el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per mal estat de la mar en fase d’alerta

23/11/2021

Davant les previsions meteorològiques i l’increment de l’alçada de les onades, l’Ajuntament de Barcelona ha activat el Pla Bàsic d’Emergències Municipal per mal estat de la mar en fase d’alerta

Aquest pla s’activa en fase d’alerta quan hi ha avís de mal estat de la mar, quan es poden donar amb una probabilitat alta onades de més de 2,5 metres i el litoral de la ciutat pateix els efectes del mar, esdevenint un perill per a les persones o per destrosses en el mobiliari.

Com a conseqüència d’aquesta activació i per prevenció, es recomana a la ciutadania que augmentin la precaució i evitin accedir a les platges. Així mateix es recorda la prohibició d’accedir als espigons de la platja i d’entrar a l’aigua mentre onegi la bandera vermella, hissada a totes les platges.

La Guàrdia Urbana de Barcelona s’ha desplegat a l’àmbit del litoral barceloní i barra el pas als espigons i les zones on trenquen les onades, per evitar riscs per a les persones.Compartiu aquest contingut