Laura Pérez condemna la criminalització de les organitzacions que defensen els Drets Humans de Palestina : Servei de Premsa

Laura Pérez condemna la criminalització de les organitzacions que defensen els Drets Humans de Palestina

23/11/2021Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 24 de novembre, a les 12.30 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; explicarà la declaració que ha aprovat el Consell Municipal de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona per condemnar la manipulació i criminalització de les organitzacions de la societat civil palestina per part del Govern d’Israel.

A la roda també hi participaran la investigadora i experta en incidència internacional d’Al-Haq (la major organització palestina de defensa dels drets humans), Aseel AlBajeh; i el president de Lafede.cat, Luca Gervasoni.

El mateix 24 de novembre, a les 19.00 hores, al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107), tindrà lloc la ponència ‘Palestina: una lluita constant’, on es debatrà sobre la resistència de les organitzacions palestines davant la criminalització d’Israel. Entre els ponents destaca la participació de la investigadora d’Al-Haq, Assel AlBajeh; la presidenta d’Amnistia Internacional Catalunya, Ona Anglada; i la representant internacional d’Òmnium Cultural, Elena Jiménez.

Document relacionat

 

 

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa
– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Paraules clau

drets humans/ Palestina/