Eloi Badia inaugura el Congrés de la Gestió Pública del Servei d’Aigua : Servei de Premsa

Eloi Badia inaugura el Congrés de la Gestió Pública del Servei d’Aigua

24/11/2021Temps estimat de lectura: 2 minuts

Durant les jornades, organitzades per l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Terrassa, es fan diferents taules i debats per reforçar llaços i sinergies al voltant de la gestió pública de l’aigua

El Congrés se celebra avui i demà al Vapor Universitari de Terrassa i compta amb la col·laboració de l’Associació Catalana dels Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i el Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (CONGIAC)

El primer Congrés de la Gestió Pública del Servei d’Aigua, ha obert portes aquest matí al Vapor Universitari de Terrassa. Durant les jornades es fan diferents taules i debats per reforçar llaços i sinergies al voltant de la gestió pública de l’aigua entre els diferents actors implicats, administracions, personal tècnic, gestors, acadèmics i entitats. El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica i president de l’Associació de Muniticips i Entitats per l’Aigua Pública, Eloi Badia, ha inaugurat el congrés conjuntament amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, l’alcalde de Manlleu i vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Àlex Garrido i l’alcalde de Deltebre i president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Lluís Soler.

 

 

 

Els objectius d’aquest primer Congrés de la Gestió Pública de l’Aigua són, d’una banda, fomentar la interrelació, la coneixença i l’intercanvi tècnic entre els diferents actors i gestors d’aquest sector, i de l’altra, posar en valor la gestió pública de l’aigua i prendre consciència de les seves potencioalitats agrupant el màxim nombre d’actors, institucions i empreses del sector.

El congrés se celebra avui i demà al Vapor Universitari de Terrassa i està organitzat conjuntament per l’AMAP i els Ajuntament de Barcelona i Terrassa, i amb la col·laboració de l’Associació Catalana dels Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i el El Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (CONGIAC).

Es pot consultar el programa del congrés en aquest enllaç.

Paraules clau

aigua/ Gestió Pública del Servei d'Aigua/