Presentació del llibre BCNECOLOGIA ’20 anys de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona’ : Servei de Premsa

Presentació del llibre BCNECOLOGIA ’20 anys de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona’

24/11/2021

Dijous 25 de novembre, a les 18.30 hores, a l’Edifici MediaTIC (Roc Boronat 117), es presentarà el llibre BCNECOLOGIA “20 anys de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona”. Tindrà lloc una xerrada col•loqui sota el títol ‘Com podem repensar les ciutats en clau de sostenibilitat?’, on hi participaran Josep Bohigas, arquitecte i director de Barcelona Regional i de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona; Salvador Rueda, ecòleg i director de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona 2000-2019; Miriam García, arquitecta i directora de Land Lab, i Elena Albareda, arquitecta i sòcia fundadora de Cíclica. El moderador serà el periodista Carles Cols.

El llibre BCNECOLOGIA ’20 anys de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona’ és una edició de l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona i Barcelona Regional que recull el llegat de l’Agència, els projectes més destacats vinculats a la creació de solucions més sostenibles per a Barcelona i altres ciutats del món en àmbits com ara la mobilitat, l’energia, l’urbanisme, els residus, el canvi climàtic, la biodiversitat i la cohesió social. El volum revisa els projectes més destacats, entre els més de 300 treballs realitzats per l’Agència durant gairebé un quart de segle i conté més de 100 gràfics i il•lustracions; 100 mapes; línies de temps amb fites clau de cada àmbit de treball; 25 arbres resum dels projectes de cada capítol, així com un arbre desplegable dels treballs referenciats en el llibre.

BCNECOLOGIA ’20 anys de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona’ es publica en català, castellà i angles, compta amb un pròleg de la segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de Barcelona Regional, Janet Sanz, una introducció del director de Barcelona Regional i de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona, Josep Bohigas, i un epíleg del director de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona 2000‒2019, Salvador Rueda.

Cal que confirmeu la inscripció al correu: info@bcnregional.com

Més informació del llibreCompartiu aquest contingut