Xavier Marcé assisteix a l’entrega dels Premis Faro del Mediterráneo : Servei de Premsa

Xavier Marcé assisteix a l’entrega dels Premis Faro del Mediterráneo

24/11/2021

Dijous 25 de novembre, a les 18.50 hores (Sala Lluís Domènech i Montaner del Recinte Modernista de Sant Pau), el regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, assistirà a la VIII Edició del Premi Faro del Mediterráneo, a la sala Lluís Domènech i Montaner del Recinte Modernista de Sant Pau.

Aquest premi l’atorga des del 2014 la Cambra de Comerç Italiana a Barcelona per reconèixer la labor d’aquelles empreses que han afavorit i promogut l’activitat cultural, econòmica i comercial entre tots dos països.

A l’Acte també hi participen l’ambaixador d’Itàlia a Espanya, Riccardo Guariglia i el  Cònsol d’Itàlia a Barcelona, Emanuele Manzitti, entre altres.Compartiu aquest contingut