L’Ajuntament de Barcelona desactiva el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per mal estat de la mar : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona desactiva el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per mal estat de la mar

25/11/2021

Davant la millora de les condicions meteorològiques, l’Ajuntament de Barcelona ha desactivat a les 9:30 hores d’avui el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per mal estat en la seva fase d’alerta.

Durant l’episodi, la força de les onades ha provocat a totes les platges terbolesa de l’aigua i acumulació de brossa vegetal, troncs i branques.

L’alerta es va activar el dimarts 23 de novembre i les afectacions a les platges no han estat importants. Sobretot s’ha procedit a la recollida de residus com troncs, canyes o roques per evitar riscos i retirada de sorra de les zones de paviment.

Aquest pla s’activa en fase d’alerta quan hi ha avís de mal estat de la mar, quan es poden donar amb una probabilitat de més del 30% onades de més de 2,5 metres i el litoral de la ciutat pateix els efectes del mal estat de la mar i aquest pugui ser un perill per les persones o per destrosses en el mobiliari.Compartiu aquest contingut