Plenari del Consell Municipal : Servei de Premsa

Plenari del Consell Municipal

25/11/2021

Divendres 26 de novembre, a les 10.00 hores (Sala Carles Pi i Sunyer, Ajuntament de Barcelona), es celebra el Plenari del Consell Municipal. L’alcaldessa, Ada Colau, presidirà el Plenari. La sessió es podrà seguir en directe a través del web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa). betevé també retransmetrà la sessió en directe.

 

 

IMPORTANT PER A MITJANS

A) SEGUIMENT DEL PLENARI PER A PERIODISTES

El plenari podrà seguir-se presencialment a la Sala Lluís Companys amb aforament limitat (periodistes i operadors), previ registre a: https://barcelona.cat/rodespremsa
Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

 

B) ACCÉS A FOTÒGRAFS I CÀMERES

Els fotògrafs i càmeres de televisió podran accedir a la Sala de Plens i prendre imatges de recurs a l’inici de la sessió, com és habitual. L’accés a la Sala, però, es farà de manera ordenada i per torns. El punt de trobada per fotògrafs i càmeres és el Saló de Cent a les 9:50, uns minuts abans de l’inici del Plenari. Preguem que seguiu les indicacions dels tècnics de premsa.

 

C) DOCUMENTACIÓ

Donat que s’ofereix el seguiment informatiu de la sessió per via telemàtica, la documentació es publicarà en aquest lloc web. Documentació disponible:

Ordre del dia

– Part d’impuls i controlCompartiu aquest contingut