L’Ajuntament de Barcelona il·luminarà la seva façana en el Dia de la Mediterrània : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona il·luminarà la seva façana en el Dia de la Mediterrània

28/11/2021Temps estimat de lectura: 1 minutEl primer dia de la Mediterrània se celebra aquest 28 de novembre per primera vegada, un dia nascut per promoure la tolerància, el diàleg i la cooperació

L’Ajuntament de Barcelona il·lumina la seva façana amb el motiu de la primera edició del Dia de la Mediterrània que se celebra anualment cada 28 de novembre. D’aquesta forma, l’Ajuntament mostra el seu compromís amb els valors promoguts per aquest Dia Internacional: fomentar una identitat mediterrània comuna reconeixent la diversitat existent a la regió, aprofundir en l’enteniment mutu per enfortir els llaços entre les dues ribes i celebrar la cooperació i el desenvolupament en la Mediterrània.

 

 

 

El novembre de 2020, els 42 Estats membres de la Unió per la Mediterrània van declarar oficialment el 28 de novembre com el Dia de la Mediterrània, que se celebrarà cada any donant l’oportunitat de fomentar el diàleg intercultural, celebrar actes culturals i socials, així com llançar iniciatives de cooperació a la regió.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Dia de la Mediterrània/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina