Moren quatre persones en un incendi a l’Eixample : Servei de Premsa

Moren quatre persones en un incendi a l’Eixample

30/11/2021Temps estimat de lectura: 1 minutQuatre persones han mort aquest matí en un incendi originat en el local on vivien situat en el número 20 de la plaça Tetuan, al districte de l’Eixample. Es tracta d’un home i un dona de 40 i 39 anys respectivament i dels seus dos fills de tres anys i quatre mesos.

Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís a les 05:45 hores i s’han activat vuit dotacions. Fins el lloc dels fets també s’han desplaçat efectius de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques. L’Ajuntament de Barcelona ha activat el servei d’Urgències i Emergències Socials pe oferir atenció psicosocial als afectats.

A causa de l’incendi el SEM ha atès quatre persones per inhalació de fum i les ha traslladat a l’hospital.

Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes de l’incendi.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Eixample/ incendi/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina