Ballarín i Porro presenten el Menú d’Hivern de la iniciativa Menú de les Estacions : Servei de Premsa

Ballarín i Porro presenten el Menú d’Hivern de la iniciativa Menú de les Estacions

01/12/2021



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 2 de desembre, a les 12:00 hores al Centre Cívic Sortidor (Plaça del Sortidor, 12), la regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín; el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona, Álvaro Porro; i el xef del restaurant Gat Blau, Pere Carrió. Aquest és el darrer Menú de les Estacions de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.

L’acte es podrà seguir per streaming al lloc web del Servei de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona.

 


 





Paraules clau

alimentació/ Menú d’Hivern de la iniciativa Menú de les Estacions/ saludable/ sostenible/