El Menú de les Estacions de l’hivern ja està disponible per a la ciutadania : Servei de Premsa

El Menú de les Estacions de l’hivern ja està disponible per a la ciutadania

02/12/2021Temps estimat de lectura: 2 minutsAvui s’ha presentat el darrer Menú de les Estacions de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible

La presentació ha anat a càrrec de la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín; i el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària, Álvaro Porro; i el xef del restaurant Gat Blau, Pere Carrió

En l’actualitat són 167 els establiments adherits a aquesta iniciativa

Avui s’ha presentat el darrer Menú de les Estacions de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, el corresponent a l’hivern. L’acte de presentació ha tingut lloc al Centre Cívic Sortidor i ha comptat amb l’assistència de la regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín; i el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona, Álvaro Porro.

 

 

El nou menú l’ha presentat el xef del restaurant Gat Blau, Pere Carrió, que també ha participat en una conversa amb Ballarín i Porro al voltant dels diferents plats que composen aquesta nova proposta i també s’ha comptat amb alumnat de diverses escoles de restauració i hostaleria del territori: Escola d’Hoteleria i Turisme (CETT), Escola Superior d’Hosteleria Barcelona (ESHOB) i Escola Superior d’Hostaleria i Turisme Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi (HTSI).

Els plats que conformen aquest menú d’hivern i que es podran degustar en els establiments que s’han adherit a la iniciativa són:

El Menú d’Hivern pren el relleu del Menú de Tardor, que es va presentar el passat mes d’octubre a Santa Coloma de Gramenet. Amb aquesta presentació, la iniciativa va prendre una dimensió metropolitana. Actualment, hi participen 167 restaurants de tot el territori metropolità, que ofereixen en les seves cartes i menús plats variats que segueixen els principis d’una alimentació sostenible, saludable i de temporada, ja sigui introduint-hi alguna de les receptes que es proposen directament, adaptant-les a l’estil del restaurant o bé introduint alguns dels productes de temporada als seus plats.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
alimentació/ Menú de les Estacions de l’hivern/ saludable/ sostenible/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina