Barcelona s’il·lumina de taronja per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat : Servei de Premsa

Barcelona s’il·lumina de taronja per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

03/12/2021Temps estimat de lectura: 1 minutL’Ajuntament de Barcelona ha commemorat aquest divendres 3 de desembre el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (DIPD) il·luminant de color taronja les façanes del seu edifici a plaça Sant Jaume i de moltes de les seus dels districtes, així com diferents fonts ornamentals de la ciutat. Es tracta d’un gest per posar en valor el lideratge i la participació de les persones amb discapacitat en la construcció d’un món inclusiu i accessible i per posar de manifest la decidida lluita del consistori pels drets del col·lectiu.

 

 

 

Els edificis dels districtes que s’han sumat a la iniciativa han estat els de Ciutat Vella, l’Eixample, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí, així com 53 fonts ornamentals i la zona de l’Eix Maria Cristina (4 cascades i la Font Màgica).Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat/ discapacitats/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina