L’Ajuntament de Barcelona dona la benvinguda a 216 agents de la Guàrdia Urbana que es van incorporar l’estiu del 2020 : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona dona la benvinguda a 216 agents de la Guàrdia Urbana que es van incorporar l’estiu del 2020

03/12/2021Temps estimat de lectura: 1 minutAda Colau ha presidit aquest matí l’acte de benvinguda de 216 agents de la Guàrdia Urbana que es van incorporar al servei l’estiu del 2020 i que per motius de restriccions sanitàries no ban rebre la benvinguda institucional.

 

 

 

L’acte, que s’ha celebrat al Saló de Cent ha comptat amb la presència del tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, l’Intendent Major Pedro Velázquez, i membres de la corporació municipal.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Guàrdia Urbana de Barcelona/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina