L’eix verd de Cristóbal de Moura, distingit amb el Premio Nacional Ciudad y Territorio Albert Serratosa : Servei de Premsa

L’eix verd de Cristóbal de Moura, distingit amb el Premio Nacional Ciudad y Territorio Albert Serratosa

03/12/2021Temps estimat de lectura: 2 minutsEl Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports ha guardonat l’Ajuntament i l’Institut Municipal d’Urbanisme (IMU) en la categoria de ‘Greens Streets’, com a reconeixement a iniciatives impulsades per avançar cap a una ciutat verda i resilient

El premi té per objectius difondre actuacions en l’àmbit de la ciutat i el territori que contribueixin a un desenvolupament sostenible dels entorns en els quals s’integren

La reconversió de Cristóbal de Moura s’emmarca en el pla Superilla Barcelona i el desplegament dels eixos verds que desenvolupa el Govern municipal per guanyar cada cop més espai públic per al veïnat, més inclusiu i amb més aire net

La transformació del carrer de Cristóbal de Moura en un eix verd ha estat distingida en el marc del Premio Nacional Ciudad y Territorio Albert Serratosa, que ha atorgat per quarta edició el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports, de Madrid. La institució ha guardonat l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Municipal d’Urbanisme (IMU) en la categoria de ‘Greens Streets’, com a reconeixement a iniciatives impulsades per avançar cap a una ciutat verda i resilient.

El premi té per objectius difondre actuacions en l’àmbit de la ciutat i el territori que contribueixin a un desenvolupament sostenible dels entorns en els quals s’integren, premiant les administracions, empreses i professionals que les duen a terme.

 

 

 

La reconversió de Cristóbal de Moura és una actuació estratègica i un exemple del model urbà que està desenvolupant el Govern municipal per guanyar cada cop més espai públic per al veïnat, més inclusiu i amb més aire net. Un model que es reflecteix en el pla Superilla Barcelona i en el desplegament dels eixos verds per la trama Cerdà, en aquest cas pel 22@.

A dia d’avui ja s’ha executat el tram entre els carrers de Fluvià i Provençals, que compta amb un gran espai central verd de 26 metres d’amplada amb zones d’estada i lleure i jocs infantils, dues voreres, un carril bici i un de serveis. I al gener s’iniciaran les obres entre Maresme i Josep Pla.

 

 

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
ciutat resilient/ ciutat verda/ Cristòbal de Moura/ Greens Streets/ sostenibilitat/ urbanisme/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina