Collboni i Ballarín assisteixen a la 34a edició dels Premis Pimes : Servei de Premsa

Collboni i Ballarín assisteixen a la 34a edició dels Premis Pimes

14/12/2021



Temps estimat de lectura: 2 minuts

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]Dimarts 14 de desembre, a les 20:00 hores (sala Oval del MNAC i telemàticament), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni; i la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, assistiran a la 34a edició dels Premis Pimes 2021. A l’acte hi participaran el president de la Generalitat, Pere Aragonès, la vicepresidenta primera i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, la delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Teresa Cunillera, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, la consellera d’Acció Exterior, Victòria Alsina, el cap de l’oposició, Salvador Illa, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, entre altres personalitats.

Enguany posen el focus en reconèixer la contribució del teixit empresarial català a l’hora de superar la crisi social, sanitària i econòmica de la pandèmia de la Covid-19, així com de garantir la continuïtat de l’economia i els llocs de treball.

Els Premis Pimes tornen a tenir caràcter solidari i les donacions que es recullin aniran destinades al programa solidari emppersona-segona oportunitat de la Fundació PIMEC, un servei d’acompanyament a les persones empresàries i autònomes que es troben en situació d’atur o en serioses dificultats.

Per a una millor organització, els mitjans de comunicació interessats a cobrir l’esdeveniment es poden acreditar enviant un correu a premsa@pimec.org.

L’acte també es podrà seguir a partir de les 20.45 hores, telemàticament, a través del canal de Youtube de PIMEC: https://youtu.be/GmWjxXDhY5c





Paraules clau

34a edició dels Premis Pimes/ Premis Pimes/