Pau Gonzàlez assisteix al pregó de Festa Major de Sant Antoni : Servei de Premsa

Pau Gonzàlez assisteix al pregó de Festa Major de Sant Antoni

14/01/2022Temps estimat de lectura: 1 minutDissabte 15 de gener, a les 11.45 hores (Jardinets de l’Alguer), el regidor del Districte de l’Eixample, Pau Gonzàlez, assisteix al pregó de Festa Major de Sant Antoni. Enguany el pregó serà doble i anirà a càrrec del grup de Teatre el Triangle i del Projecte REIS (Reforç Escolar i Integració Social).

El grup de teatre del barri de Sant Antoni el Triange, que celebra els seus 40 anys de vida, es va iniciar el 30 de gener de 1982, moment en que es va estrenar amb el “Ball robat” de Pere Quart. De la seva banda, el projecte REIS és un programa d’intervenció adreçat a nens i adolescents amb un aprofitament escolar deficient o amb dificultats d’integració social. Hi participen una quinzena de joves d’edats compreses entre els 7 i els 15 anys i un equip d’educadors voluntaris que realitzen les activitats educatives i formatives durant el curs escolar dos cops a la setmana al local de l’Associació de Veïns.

L’acte de benvinguda a la Festa Major, que s’allargarà fins al diumenge 23 de gener, començarà a les 11:00 hores amb una cercavila d’inici. També inclourà parlaments de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Antoni i de la presidenta del Consell Municipal del Districte, Eva Baró.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Festa Major de Sant Antoni/ sant antoni/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina