Principals inversions del Pla de Barris per a l’any 2022 : Servei de Premsa

Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Principals inversions del Pla de Barris per a l’any 2022

14/01/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

El Pla de Barris preveu un total de 79 noves inversions, amb un pressupost total de 77M€. Les actuacions es centren en la millora d’espai public, millora d’equipaments i millora de centres educatius [+ info]Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Pla de Barris/ Pla de Barris 2022/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina