Rosa Alarcón assisteix a l’acte de presentació del nou nom dels Jardins Fadwa Tuqan : Servei de Premsa

Rosa Alarcón assisteix a l’acte de presentació del nou nom dels Jardins Fadwa Tuqan

14/01/2022Temps estimat de lectura: 1 minutDissabte 15 de gener, a les 12:00 hores (interior jardins del carrer Sidó, cantonada avinguda d’en Jordà), la regidora del districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón, assisteix a l’acte en el qual els jardins situats a l’interior d’illa entre els carrers de Sidó i del Lledoner, passaran a tenir el nom oficial de Jardins de Fadwa Tuqan. El nom ha estat reconegut i aprovat per totes les parts implicades en l’àmbit històric, social i municipal i passarà a formar part del nomenclàtor actual de la ciutat.


Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Horta-Guinardó/ Jardins Fadwa Tuqan/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina