Barcelona preparada per acollir la nova edició del Mobile World Congress : Servei de Premsa

Barcelona preparada per acollir la nova edició del Mobile World Congress

18/01/2022Temps estimat de lectura: 2 minuts

Avui s’ha celebrat una reunió de la Taula Operativa que coordina totes les institucions i serveis implicats en la celebració d’aquest esdeveniment

El congrés tindrà lloc entre els dies 28 de febrer i 3 de març a la Fira de Barcelona

La ciutat de Barcelona està preparada per acollir la nova edició del Mobile World Congress, que tindrà lloc entre els dies 28 de febrer i 3 de març a la Fira de Barcelona. Avui ha tingut lloc la Taula Operativa que coordina tots els serveis implicats en la celebració del congrés i que ha estat presidida pel tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni.

 

 

 

 

A la reunió han participat presencialment i telemàticament el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga; la directora d’Esdeveniments a Europa de GSMA, Eulàlia Ripoll; i representants del Govern de l’Estat, de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, juntament amb els responsables dels diferents serveis municipals i metropolitans implicats.

El tinent d’alcaldia ha destacat que “aquesta nova edició del MWC serà la de la recuperació i la tornada a la normalitat i volem enviar aquest missatge tant als operadors econòmics de la ciutat com internacionalment” i ha afegit que “Barcelona és la ciutat que, abans de la sisena onada, estava creant més ocupació, més empreses i on més havien crescut les exportacions”.

Collboni ha recordat que som un dels països amb un nivell de vacunació més elevat i ha explicat que “la perspectiva és molt millor que la de l’edició de 2021, encara no arribem a les xifres de 2019 però cal tenir en compte que encara es mantenen restriccions a nivell mundial i la mobilitat no ha recuperat la normalitat” i ha reblat “estem a una ciutat segura i acollidora”.

A més, també ha remarcat que es compliran amb tots els protocols de seguretat establerts i ha agraït la implicació de totes les institucions i organismes implicats en la celebració d’aquest esdeveniment internacional.

Finalment, el tinent ha donat algunes de les principals xifres que, a dia d’avui, han facilitat les diverses institucions i empreses vinculades al MWC i que refermen que aquesta edició superarà la de l’any anterior. Així, en aquest moment hi ha tres vegades més metres quadrats d’espai reservats a Fira de Barcelona, 1.500 expositors confirmats de 150 països i 400 ponents presencials. Pel que fa al nombre d’habitacions reservades, a hores d’ara, hi ha 10.000 mentre que al 2021 a aquestes alçades eren 1.000, es multiplica per 10 la xifra.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Mobile World Congress/ Mobile World Congress 2022/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina