Laia Bonet presideix la presentació del Programa de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021 + 1 de Valls, juntament amb la seva alcaldessa, Dolors Farré : Servei de Premsa

Laia Bonet presideix la presentació del Programa de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021 + 1 de Valls, juntament amb la seva alcaldessa, Dolors Farré

19/01/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 20 de gener, a les 18.00 hores (Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, plaça de Sant Jaume, 1), la tercera tinenta d’alcaldia, Laia Bonet, presideix l’acte institucional de presentació del Programa de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021 + 1 de Valls juntament amb la seva alcaldessa, Dolors Farré.

A l’acte institucional hi assistirà una amplia representació de la corporació vallenca i de la Fundació Festes Decennals i comptarà amb una conferència sobre les vivències de les Decennals, a càrrec de Josep M. Selva. Com a cloenda, les dues colles castelleres vallenques Colla Vella dels Xiquets de Valls i Colla Joves Xiquets de Valls enlairaran dos pilars de cinc de comiat.

L’acte es podrà seguir en streaming: https://youtu.be/my8Nm0jNqbI

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A MITJANS:

Prèviament, a les 17:30 hores, tindrà lloc al mateix Ajuntament de Barcelona (sala Lluís Companys), una roda de premsa per explicar els últims detalls d’aquesta Festa Patrimonial d’Interès Nacional. Hi participaran Dolors Farré, alcaldessa de Valls; Marc Ayala, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls i Jordi Bertran, director artístic de les Decennals 2021+1.

L’atenció a mitjans es podrà seguir en el següent enllaç: https://youtu.be/-bQ56ZPjbFM





Paraules clau

Programa de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021 + 1 de Valls/