Barcelona reconeix amb la Medalla d’Or al Mèrit Cívic, a títol pòstum, a Pere Casaldàliga i al Pare Manel : Servei de Premsa

Barcelona reconeix amb la Medalla d’Or al Mèrit Cívic, a títol pòstum, a Pere Casaldàliga i al Pare Manel

27/01/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

[su_qrcode data=”%CURRENT_URL%” size=”150″ margin=”10″ align=”right”]Aquesta tarda ha tingut lloc, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic, a títol pòstum, a Pere Casaldàliga i al Pare Manel. L’acte, presidit pel tinent d’alcaldaa, Albert Batllle, ha comptat amb les intervencions del periodista Francesc Escribano, que ha fet la glossa de Pere Casaldàliga, i de la presidenta de la Fundació Pare Manel, Sandra Pardo, que ha fet la glossa de Manel Pousa, més conegut com Pare Manel.

El Plenari del Consell Municipal del 26 de març del 2021 va aprovar, per unanimitat, reconèixer amb la Medalla d’Or al Mèrit Civic a Pere Calsadàliga i al Pare Manel.

 

 

 

A Pere Casaldàliga Pla, en reconeixement al seu combat permanent contra els abusos de poder i l’explotació, i pel seu ferm compromís a favor de la justícia social, de la igualtat i de la dignitat dels pobles indígenes.

I a Manel Pousa i Engroñat, més conegut com Pare Manel, en reconeixement al seu compromís solidari i l’activisme social en favor de les persones en situació de vulnerabilitat, en especial la infància en risc i les persones privades de llibertat.





Paraules clau

a Pere Casaldàliga i al Pare Manel/ a títol pòstum/ Medalla d’Or al Mèrit Cívic/