En marxa les obres de millora del carrer Major del Rectoret, a Sarrià-Sant Gervasi : Servei de Premsa

En marxa les obres de millora del carrer Major del Rectoret, a Sarrià-Sant Gervasi

06/02/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’objectiu és la reparació i reurbanització  del carrer per restablir la viabilitat, garantir l’estabilització dels marges i talussos de la zona i reparar els danys causats per l’esllavissada de l’hivern de l’any passat

Els treballs acabaran el juny i s’hi invertirà uns 1,2 milions d’euros

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat les obres de millora del carrer Major del Rectoret, al barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes de Sarrià-Sant Gervasi. En concret, els treballs es fan entre el número 135 i el carrer de Marco Polo, i l’objectiu és la reparació i reurbanització  del carrer per restablir la viabilitat i garantir l’estabilització dels marges i talussos de la zona.

Les obres consistiran a restituir l’amplada, ferms i paviments, assegurant l’estabilitat, tant dels vials com del talús entre ambdós carrers, i reparar els danys causats per l’esllavissada de l’hivern de l’any passat. Una vegada estabilitzats els vials i el talús entre els dos carrers, s’executaran les obres d’urbanització, mantenint la secció  implantada en els trams anteriors del carrer Major del Rectoret.

Es preveu que la intervenció acabi el juny, i s’hi invertirà uns 1,12 milions d’euros. Mentre duri l’actuació, els trams entre el carrer de Margalló i les obres tindran accés restringit per als vehicles del veïnat i de les persones usuàries de pàrquings i serveis. La circulació de vianants només estarà permesa fora dels horaris dels treballs (de 18.00h a 08.00h), i s’habilitarà un pas degudament senyalitzat.





Paraules clau

carrer Major del Rectoret/ Sarrià-Sant Gervasi/