Presentació de l’Observatori Barcelona 2021 : Servei de Premsa

Presentació de l’Observatori Barcelona 2021

02/03/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 3 de març, a les 12:00 hores, es presentarà l’Observatori Barcelona 2021. L’informe, elaborat per la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, compara el posicionament econòmic, empresarial i social de la capital catalana respecte a les principals ciutats del món, a partir d’una selecció de 34 indicadors rellevants en sis àmbits temàtics: pol d’activitat econòmica, qualitat de vida, sostenibilitat i cohesió social, mercat laboral i formació, societat del coneixement, turisme, i preus i costos.

La roda de premsa anirà a càrrec del primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de  l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni;  la presidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca i Aparici;i la cap del Departament d’Estudis de la Gerència d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Àngels Santigosa.

La roda de premsa se celebrarà presencialment al HUB cambraDigital, ubicat a les oficines centrals de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’Avinguda Diagonal, 452. També es retransmetrà per streaming a través del següent enllaç: https://ja.cat/qccAJ

IMPORTANT: a aquells mitjans que vulguin assistir presencialment a l’acte, per motius d’aforament i de seguretat es prega la confirmació de l’assistència a través de premsa@cambrabcn.cat.





Paraules clau

Observatori Barcelona 2021/