Gemma Tarafa presenta els principals resultats de l’enquesta FRESC : Servei de Premsa

Gemma Tarafa presenta els principals resultats de l’enquesta FRESC

28/03/2022Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts 29 de març, a les 10.00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, i la directora de l’Observatori de la Salut Pública de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Lucía Artazcoz, presenten els principals resultats de l’enquesta Factors de Risc en Estuadiants de Secundària (FRESC), un estudi que es fa cada quatre anys als centres educatius de la ciutat.

 

 

La roda de premsa tindrà lloc a la Sala Lluís Companys i també es podrà seguir telemàticament a través del lloc web del Servei de premsa.

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ PER A PERIODISTES

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 616 081 187.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://salavirtual.barcelona.cat/AjbcnPremsa

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 616 081 187. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
enquesta FRESC/ FRESC/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina