Pau Gonzàlez presideix l’assemblea general de Ciutats Educadores que se celebra avui a Tampere (Finlàndia) : Servei de Premsa

Pau Gonzàlez presideix l’assemblea general de Ciutats Educadores que se celebra avui a Tampere (Finlàndia)

30/03/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

El regidor d’Educació, Pau Gonzàlez, presideix avui l’assemblea general de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) que se celebra aquesta tarda a la ciutat finlandesa de Tampere. Durant la sessió, que se celebra en format híbrid, telemàtic i presencial alhora per facilitar la màxima participació, es farà un pronunciament per condemnar l’atac de Rússia a Ucraïna i per demanar el suport a la comunitat internacional per oferir ajuda humanitària, i per fer els esforços necessaris per restablir la pau. Les ciutats educadores es comprometran, dins de les seves possibilitats, a treballar per garantir el dret a l’educació.

Pel que fa a l’agenda de temes d’aquesta nova trobada, està previst treballar el pla estratègic de 2022 i els preparatius de la celebració del Dia Internacional de Ciutats Educadores (del 30 de novembre). També es tractaran qüestions relacionades amb els preparatius del Congrés 2022 de ciutats educadores que tindrà lloc a la ciutat coreana d’Andong del 25 al 28 d’octubre. Aquest congrés debatrà sobre com construir ciutats educadores sostenibles d’una manera holística on coexisteixin passat, present i futur. A l’assemblea d’avui també es tractarà la incorporació a l’AICE de 31 ciutats de països com Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Espanya, Portugal i República de Corea, així com de les baixes que s’han produït des de la darrera assemblea. Actualment, 511 ciutats de 35 països formen part de l’Associació.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
educació/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina