Visita al Port Olímpic amb motiu de la transformació de l’espai : Servei de Premsa

Visita al Port Olímpic amb motiu de la transformació de l’espai

04/04/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Jaume Collboni i Janet Sanz acompanyen el Rei Felip per veure de prop la transformació de l’àmbit, que esdevindrà un espai recuperat per a la ciutadania on conviurà la nàutica amb la generació d’activitat econòmica principalment vinculada al mar i l’economia blava

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i la segona tinenta d’alcaldia, Janet Sanz, han estat aquest dilluns a la tarda al Port Olímpic en una visita en què han acompanyat el Rei Felip al Dic de Recer i al Moll de Gregal per veure de prop la transformació de l’àmbit. El Port Olímpic vol ser un espai ciutadà en què convisquin, sota criteris de sostenibilitat i gestió pública, la nàutica amb la generació d’activitat econòmica, principalment vinculada al mar i a l’economia blava.

 

 

 

 

Des del març de 2020, Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) lidera el procés de transformació per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona. Amb les actuacions previstes, el Port Olímpic es convertirà en un espai obert a la ciutat on es podrà gaudir, treballar, fer esport i viure el mar. Un espai guanyat per la ciutadania que canvia la seva identitat i dona un viratge cap als usos més compartits i quotidians. A més, serà un port de divulgació nàutica, promoció esportiva i de gaudi per a tothom que alhora impulsarà la innovació, la generació d’activitat econòmica i d’ocupació de qualitat, el creixement econòmic vinculat al mar i la sostenibilitat mediambiental. I oferirà una proposta gastronòmica de qualitat, propera i mediterrània, en un sector econòmic rellevant a la ciutat.

 

Declaracions de Jaume Collboni

Descarregar en català (MP3)

Descarregar en castellà (MP3)





Paraules clau

Port Olímpic/ transformació de l’espai/