Jaume Collboni participa a la presentació del programa d’incubació de videojocs GameBCN a la Fundació Palo Alto : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa a la presentació del programa d’incubació de videojocs GameBCN a la Fundació Palo Alto

12/04/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 13 d’abril, a les 10.00 hores, a les noves oficines de GameBCN a la Fundació Palo Alto (Pellaires 30 – 38), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, participa a la presentació del programa programa d’incubació GameBCN per a estudis de gaming i desenvolupament de videojocs. A la visita es podran conèixer les noves instal·lacions i els equips locals de desenvolupadors de videojocs que hi treballen.

A l’acte també hi participen la directora general de d’Innovació i Cultura Digital, Marisol López, el director de GameBCN, Simon Lee, el director de Gameloft, Alexandru Adam i el regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé.

El projecte està promogut per la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, la Direcció General d’Innovació i Cultura Digital del Departament de Cultura i la consultora d’innovació Peninsula.





Paraules clau

Fundació Palo Alto/ GameBCN/ incubació de videojocs/