Sessió plenària del Consell de Ciutat : Servei de Premsa

Sessió plenària del Consell de Ciutat

24/04/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 25 d’abril a les 18.00 hores (Saló de Cent, Ajuntamet de Barcelona), tindrà lloc la sessió plenària del Consell de Ciutat, la primera que se celebra amb el format habitual d’abans de la pandèmia, de forma presencial al Saló de Cent. El Consell de Ciutat és el màxim òrgan consultiu i de participació de l’Ajuntament de Barcelona, en què els representants de l’Ajuntament i la ciutadania debaten els afers principals de la ciutat. Està format per representants d’entitats i institucions de diferents sectors i àmbits territorials.
En aquesta sessió, es presentarà la memòria del Consell del 2021 i es debatrà i se sotmetrà a votació la presentació d’una proposta d’acord al plenari del Consell Municipal sobre els pressupostos participatius, a més d’abordar l’acollida de persones refugiades procedents d’Ucraïna, entre d’altres qüestions.


Compartiu aquest contingut

Paraules clau
consell de ciutat/ Sessió plenària del Consell de Ciutat/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina