Afectacions a la mobilitat per obres a la Meridiana els propers caps de setmana de maig : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per obres a la Meridiana els propers caps de setmana de maig

13/05/2022Temps estimat de lectura: 3 minuts

En concret, les actuacions es duran a terme al tram comprès entre el carrer de Mallorca i els carrers de Navas de Tolosa i de Josep Estivill

Les obres de millora de l’avinguda Meridiana engeguen una nova etapa, la qual cosa comportarà afectacions a la mobilitat durant dos caps de setmana del mes de maig. En concret, les actuacions es duran a terme al tram comprès entre el carrer de Mallorca i els carrers de Navas de Tolosa i de Josep Estivill.

 

Primera fase

El cap de setmana del 14 i 15 de maig, en horari de 8 a 20.00 hores dissabte i 9 a 20.00 hores diumenge, s’executarà la primera fase de les obres. Per fer-ho, s’ocuparan dos dels tres carrils de què disposa la calçada muntanya de l’avinguda Meridiana (sentit entrada de Barcelona), tallant el carril bus i el carril central en el tram indicat. Restarà en tot moment un carril de circulació habilitat.

Quedaran afectades una sèrie de cruïlles de l’avinguda Meridiana amb els següents carrers:

Durant aquesta primera fase restarà fora de servei la parada Meridiana – Navas de Tolosa (codi 1908), que afecta les línies V25 i 62 del Bus. L’itinerari recomanat pels vehicles en aquesta fase és pel carrer de Sant Antoni Maria Claret.

 

Carril bici central

Durant el dilluns 16 de maig es realitzaran treballs per a l’execució del carril bici central a l’avinguda Meridiana. No hi haurà afectacions al trànsit a excepció de talls puntuals per entrada i sortida de vehicles d’obra.

Quedarà tallat el gir a l’esquerra dels autobusos des de l’avinguda Meridiana, sentit sortida, cap al carrer de Trinxant. Així, aquesta desviació quedarà afectat des del dissabte 14 de maig a les 8 hores fins el dilluns 16 a les 12 hores.

 

Segona fase

El cap de setmana del 21 i 22 de maig, en horari de 8 a 20 hores dissabte i 9 a 20 hores diumenge, s’executarà la segona fase de les obres. Per fer-ho, s’ocuparan dos dels tres carrils de què disposa la calçada mar de l’avinguda Meridiana (sentit sortida de la ciutat), tallant el carril bus i el carril adjacent en el tram indicat. Restarà en tot moment un carril de circulació habilitat.

Quedaran afectades una sèrie de cruïlles de l’avinguda Meridiana amb els següents carrers:

La nit del 22 al 23 de maig es realitzaran treballs de 22:30 a 5:30 hores, mantenint habilitat un carril en sentit sortida .L’itinerari recomanat pels vehicles en aquesta fase és pel carrer de València.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
afectacions/ Meridiana/ mobilitat/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina