Barcelona es prepara per viure una primavera plena de mostres de comerç al carrer : Servei de Premsa

Barcelona es prepara per viure una primavera plena de mostres de comerç al carrer

13/05/2022Temps estimat de lectura: 4 minuts

La ciutat de Barcelona es prepara per viure una primavera plena de mostres de comerç al carrer. Després de dos anys d’excepcionalitat i amb l’activitat comercial condicionada per l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, el comerç de la ciutat tornarà aquesta primavera a exhibir tot el seu potencial als carrers de Barcelona.

Eixos i associacions comercials de la ciutat ja han programat desenes de mostres i fires que ompliran els barris de propostes perquè el veïnat gaudeixi i redescobreixi les botigues del seu barri. Aquestes són algunes de les mostres previstes per les properes setmanes distribuïdes per districtes:

Eixample

Sants-Montjuïc

Les Corts

Horta-Guinardó

Nou Barris

Sant Andreu

Sant Martí

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
mercat/ primavera/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina