Jaume Collboni i Joan Ramon Riera participen a la inauguració de l’espai dedicat a Juli Busquets al districte de les Corts : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Joan Ramon Riera participen a la inauguració de l’espai dedicat a Juli Busquets al districte de les Corts

13/05/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge, 15 de maig, a les 12:00 hores (av de l’Exèrcit amb carrer de Trias i Giró), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el regidor de les Corts, Joan Ramon Riera, participen a la inauguració de l’espai dedicat a Juli Busquets Bragulat (Barcelona, 1932-2001), coronel, cofundador de la Unión Militar Democrática i catedràtic de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. A l’acte també participaran el ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, el general cap de la Tercera Subinspecció General de l’Exèrcit i comandant militar de Barcelona i Tarragona, Joaquín Broch, la catedràtica emèrita de Sociologia de la UAB, Carlota Solé, i la familia de Juli Busquets, Esperança, Juli i Joan Busquets i la vídua, Montserrat Barenys.

El Districte de les Corts ret homenatge a Juli Busquets amb l’espai ubicat entre els carrers Alfambra, Trias i Giró i l’Avinguda de l’Exèrcit. La denominació va ser aprovada per la Ponència de Nomenclator el 22 de març, i acordada prèviament pel Consell Plenari del Districte de les Corts el 5 d’octubre de 2021.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Les Corts/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina