Joan Ramon Riera participa a la Festa de la Primavera de les Corts : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera participa a la Festa de la Primavera de les Corts

19/05/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres, 20 de maig, a les 19.00 hores (Diagonal amb Joan Güell), el regidor de les Corts, Joan Ramon Riera, assisteix a Mostra de Comerç de la Festa de la Primavera de les Corts.

El districte de les Corts celebra la primavera amb un conjunt d’activitats infantils, mostra de comerç i restauració, música, esport, i el Festival Oriol Canals, del 19 al 22 de maig. En el marc de la Festa de la Primavera, que enguany se celebra per primera vegada, s’han organitzat moltes activitats per al gaudi del veïnat amb les entitats del districte.

Algunes de les activitats més destacades són:

La Mostra de Comerç i Restauració que tindrà lloc del divendres 20 al diumenge 22 de maig a la Diagonal entre Joan Güell i Numància. La fira comercial, que se celebra per primera vegada, ofereix parades de comerç, artesania, activitats infantils i DJ a la zona de restauració. Hi col·laboren totes les entitats comercials del districte: Eix Comercial Sants-Les Corts, Associació de Comerciants i Empresaris el Cor de les Corts, Associació de Comerciants El Mirall de Pedralbes, i Espai d’Art i Associació d’Artesans de les Corts.

En l’àmbit esportiu i inclusiu cal destacar la 5a edició del Tram Barcelona Open torneig internacional de tennis en cadira de rodes que té lloc del 18 al 22 de maig al Reial Club Polo de Barcelona que enguany celebra els seus 125 anys.

El Festival Oriol Canals de música i animació familiar que tindrà lloc del 19 al 22 de maig. Ofereix una desena d’activitats per a tota la família: contes, cançons i animació que farceixen el programa d’enguany d’aquest festival adreçat a tota la família. Amb aquestes activitats, dirigides a tots els públics, es vol retre homenatge al cortsenc Oriol Canals, que va morir en un accident el 2014. L’Oriol, músic i animador cultural, va participar activament de la vida cultural i associativa del barri, sent, entre d’altres, director del Casal de Joves de les Corts.

En el marc de les activitats musicals també cal destacar el Concert de la Banda Simfònica de les Corts, que es durà a terme el dissabte 21 de maig al pati de l’Institut Escola Tres Fonts de les Corts, al carrer Eugeni d’Ors.

El Correfoc de Primavera de les Corts se celebrarà el dissabte 21 de maig que començarà a la plaça Comas i acabarà a la plaça de la Concòrdia. Serà una jornada per celebrar els 28 anys de la colla amb activitats culturals i gastronòmiques diürnes, el  correfoc i la tabalada pels carrers del nucli antic de les Corts. Durant la festa es presentaran els nous vestits de Lucifer i la Diablessa de Diables de les Corts. Enguany les colles convidades són les Gàrgoles de Foc de Banyoles, els Diables Voramar del Serrallo (Tarragona) i els Diables d’Igualada.

Podeu consultar tota la programació de la Festa de la Primavera en aquest enllaç.





Paraules clau

festa de la primavera/ Les Corts/