Comencen les obres del carril bici que connectarà Sant Andreu i La Sagrera amb Sant Martí i l’Eixample : Servei de Premsa

Comencen les obres del carril bici que connectarà Sant Andreu i La Sagrera amb Sant Martí i l’Eixample

22/05/2022Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els treballs, impulsats per Barcelona Sagrera Alta Velocitat per encàrrec de l’Ajuntament, duraran 7 mesos i tindran un cost d’1,1 milions d’euros

Les obres del carril bici que connectarà Sant Andreu Sud i La Sagrera Sud amb Sant Martí i l’Eixample s’iniciaran en les pròximes setmanes per tal de millorar l’espai públic de Sant Andreu. Les obres estan impulsades per Barcelona Sagrera Alta Velocitat (BSAV) per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona i compten amb una inversió d’1,1 milions d’euros.

 

 

Amb previsió d’iniciar-se el dia 23 de maig, els treballs s’executaran durant set mesos, de manera que s’acabaran a mitjans de novembre del 2022. En una primera fase que s’allargarà fins al juliol d’enguany es duran a terme actuacions prèvies, com la retallada i ampliació de voreres, execució d’illetes i treballs de semaforització. En una segona fase prevista entre l’agost i l’octubre s’implantarà pròpiament el carril bici amb els separadors, la senyalització i la col·locació de semàfors.

Amb una longitud d’1,7 km, el nou carril bici tindrà continuïtat amb el recentment executat a Berenguer de Palou, entre Josep Estivill i Ferran Turné. Aquest carril bici connectarà els barris de Sant Andreu i La Sagrera amb Sant Martí i la trama Eixample gràcies al nou carril bici del carrer Mallorca, també previst per aquesta tardor.

Els carrers per on anirà aquesta via són: del Clot (entre Espronceda i Felip II), Gran de la Sagrera (entre Felip II i Josep Estivill), Berenguer de Palou (entre Ferran Turné i Pare Manyanet) Pare Manyanet (entre Gran de Sant Andreu i Josep Soldevila) i Josep Soldevila (entre Pare Manyanet i rambla Onze de Setembre).

Aquesta actuació s’emmarca en un conjunt de millores al Districte de Sant Andreu iniciades aquesta primavera. Amb una inversió conjunta de 9 milions d’euros, es tracta de la urbanització del sector Colorantes-Renfe, engegada a l’abril; el nou pas adaptat per a vianants per accedir al Triangle Ferroviari des del carrer Josep Soldevila, que s’inicia al maig; i la urbanització de l’entorn de l’estació de Sant Andreu Comtal, les tres a Sant Andreu de Palomar.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
barri bici/ Sant Andreu/ Sant Martí/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina